Buurtcentrum de Jager

non-profit organisatie
Buurthuizen

Buurtcentrum De Jager ligt in Overvecht Zuid. Het relatief nieuwe pand heeft een frisse en moderne uitstraling en is toegankelijk voor minder validen. De Jager beschikt over zeven zalen en een gezellige ontmoetingsruimte met aansluitend kookfaciliteiten.

Aantal personen per zaal:

  • Zaal 1: 12 personen
  • Zaal 2: 16 personen
  • Zaal 3: 14 personen
  • Zaal 4: 4-6 personen
  • Zaal 5: 4 personen
  • Zaal 6: 20 personen, kan gecombineerd worden met zaal 7 (beweegvloer)
  • Zaal 7: 12 personen (beweegvloer)
  • Ontmoetingsruimte/ huiskamer: 50 personen + Keuken/spoelkeuken: 4 personen

Heb je een (buurt)initiatief of wil je zelf een activiteit organiseren? Check www.utrecht.nl/verhuur voor de verhuurmogelijkheden.

Note: In het buurtcentrum zijn feesten & partijen, zoals bijvoorbeeld, babyshowers, vieren van verjaardagen, bruiloften e.a. helaas niet toegestaan. Ook is het handig om te weten dat Gemeente Utrecht louter de ruimte verhuurd en faciliteiten zoals een koffieapparaat (filters aanwezig), waterkoker, magnetron, koelkast, borden, bestek, wc en kookfaciliteiten. Koffie, thee, melk, suiker en/of andere, neem je zelf mee. Dit geldt ook voor eventuele catering. Wél kunnen we je verbinden aan mooie partijen in de wijk die catering voor je kunnen verzorgen. Na afloop van je activiteit of bijeenkomst, is het aan jou als gebruiker zelf om alles weer schoon achter te laten.

Openingstijden Open Inloop (buiten schoolvakanties)

Van maandag t/m vrijdag tussen 09.00-17.00 uur staat een gastvrouw/heer tot je beschikking en is er geregeld een sociaal makelaar aanwezig. Buiten deze tijden kun je doordeweeks en in het weekend tot 23.00 uur terecht middels een toegangscode verkregen via het Vastgoedloket (verhuur) van de Gemeente Utrecht.

In de zomervakantie is dit pand gesloten en ben je van harte welkom bij Buurtcentrum De Boog, Gambiadreef 60 of Buurtcentrum De Dreef, Schooneggendreef 27c te Utrecht.

DOCK verzorgt het sociaal beheer op dit pand.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Teun de Jagerdreef 1
Utrecht

Contact

Neem contact op met Emine:

Emine Goktekin - Sociaal Makelaar Dock
Contactpersoon
2