Nodig buren uit op Nationale Burendag

Sociaal
Meedoen met Nationale Burendag maar nog geen concreet idee? Nodig je buren uit voor een lunch, een drankje met iets lekkers of een etentje. Download de gratis uitnodigingskaart op de site van Eet Mee

Op 22, 23 en 24 september is het weer zover: Nationale Burendag, een initiatief van het Oranje Fonds en Douwe Egberts. Onder het motto ‘Eet Mee op Burendag’ zet ook Eet Mee zich in om buurtbewoners samen te brengen.

Met de vrolijke uitnodigingskaart van Eet Mee wordt het eenvoudiger om mensen uit te nodigen voor een lunch, een gezellig theemoment, een drankje met wat lekkers of zelfs een etentje. Of je nu individueel te werk gaat of samen met medeburen, nodig mensen uit die je graag beter wilt leren kennen. Denk aan de nieuwe buren die je nog niet hebt gesproken, de vriendelijke kassamedewerker van de buurtsupermarkt, die ene buurtbewoner die zelden bezoek krijgt, de statushouders of Oekraïners die net in jouw straat zijn komen wonen of de studenten in het huis aan de overkant.

Deelname is eenvoudig: download gratis de uitnodigingskaart via www.eetmee.nl, vul je gegevens in en bezorg de uitnodiging persoonlijk bij je buren, of deel hem via WhatsApp. Voor niet-Nederlandstalige buren is er een Engelstalige versie beschikbaar.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Prijs

Gratis

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Eet Mee
-14